Verkstad

Vi ser till att vår verkstad på Nåkab alltid levererar det du som kund önskar: ett väl utfört kvalitetsarbete utan långa väntetider så kostnadseffektivt som möjligt. Med över 20 års erfarenhet inom verkstadsbranschen utför vi allt från service, reparationer, ombyggnationer, trimning, tuning, försäkrningsarbeten, lack- och plåtarbeten. Vi är specialiserade på amerikanska bilmärken men utför service och reparationer på alla bilmärken.

 

verkstadVårt mål är att inte ha några väntetider för dig som kund när det kommer till reparationer och service. Vi strävar alltid efter att kunna ta in din bil på dagen, självklart kan det förekomma väntetid när delar behövs beställas. Vi vill leverera ett snabbt utfört arbete gjort med bästa kvalitet. Många av våra kunder har varit återkommande sedan vi startade verkstaden 1991, det ser vi som ett bra betyg på service och kvalitet.

 

Gillar du performancebilar? Vi utför trim och tuning av motorer av olika slag, allt från speciella avgassystem, kjolpaket, chipptrimmning, installation av lustgas, uppdaterad programvara, etc. Gå gärna in under vårt galleri och titta på några av dom ombyggnationer för performance vi har utfört. Med över 600 priser på nationella och internationella tävlingar vågar vi  garantera att du blir nöjd med vårt arbete. Har du några speciella önskemål vad gäller ombyggnationer av din bil eller prestanda så tveka inte att ta kontakt med vår verkstadspersonal så hjälper vi dig.

FacebookTwitterShare
>