Specialbyggen

Vi på Nåkab brinner för specialbyggen. Alltifrån USA pickups och reklambilar till extrema ”Fast and the Furious” bilar. Vi garanterar bästa kvalitet och service från planeringsstadiet till färdig produkt. Med nära 25 års erfarenhet i branschen och över 600 vunna priser på nationella och internationella tävlingar är det en garanti vi tryggt kan stå bakom.

 

Processen börjar oftast med att du som kund har en idé som du vill förverkliga. Tillsammans med vår expertis sätter vi oss ner och planerar, ritar och ser hur vi på bästa och mest kostnadseffektiva sätt kan få din vision att bli verklighet. När konceptbilderna är framtagna börjar hantverket med att ta fram en perfekt bil. Vi gör allt från renovering av motorer, plåtarbeten, chassimodifikationer, elektronik, inredning och givetvis motivlackering av vår egen bror Kenny Rockzster Kyrk.

Kenny har motivlackat bilar och motorcyklar sedan 2002. Första bilen han någonsin motivlackade vann första pris på Bilsport Action Meet 2004. Idag, med över 60 vunna priser för bästa lack, talar hans konstnärliga kompetens och skicklighet för sig själv. Efter ca 2 månader (beroende på projekt) har du din drömbil klar att köra ut från verkstaden.

 

Vi arbetar för både privatpersoner och företag. Några av våra kunder är: Nike, Skoda, Sadle and Saber, Venditor mfl. Vi älskar att vara kreativa tillsammans med dig och skapa nya trender. Vi har byggt allt från att bygga in 48 högtalare och ett akvarie i en Honda Civic till att vända ut och in på en skodabil. Har du en idé så tveka inte att kontakta oss så ska vi se till att din vision blir verklighet.

FacebookTwitterShare
>