Däck & Fälgar

Som med alla aspekter av vår verksamhet är kvalitet och snabba leveranstider så kostnadseffektivt som möjligt vårt måtto när det kommer till däck och fälg. Våra huvudleverantör av däck är Yokohama, men vi tar även in andra däck vid förfrågan. Som service till dig som kund erbjuder vi även däckhotell till priset av 240 SEK per hjul/säsong. Vi tar in fälgar från alla olika leverantörer och utför även lackering och motivlackering på fälgar.

 

dackofalgVi tar även hem special uppsättningar av fälgar från USA. Vill du ha ett par fälgar som sticker ut och som är väldigt sällsynta här i Svergie, prata med oss på verkstaden så hjälper vi dig. Vi på Nåkab var dom första som importerade en uppsättning 24″ fälgar till Svergie till en Dodge Pickis -03.

 

Har du önskemål på speciella fälgar eller däck av speciellt märke eller modell, så prata med oss på verkstaden så tar vi fram det du vill ha.

 

Några av dom märken vi arbetar med inom fälgar: AEZ, Vlison, Alutec, Anzio, C4W, Dezent, EtaBeta, Extreme, Inter Action, League, MAK, Mille Migila, Monaco, OVM, Rosso, SvF, Xtreme.

 

Några av dom märken vi arbetar med inom däck: Yokohama,Michelin, Dunlope, Bridgestone, Barum, BFGoodrich, Continental, Firestone,
General, Goodyear, Hankook, Kumho, Nankang, Nexen, Nokian, Pirelli, Sava, Toyo, Uniroyal, Vredestein.

FacebookTwitterShare
>